Het laatste nieuws

Het Grootste Kennisfestival en avondprogramma Psychologische veiligheid


06/30/20 04:37:43
Categorie: nl
Ingezonden door: Joriene

kennisfest

Het Grootste Kennisfestival van Nederland kent in 2020 haar eerste lustrum. Dat betekent de 5e editie in Deventer. Dit keer een hele bijzondere editie. Niet alleen omdat het de 5e keer is, maar ook omdat gekozen is voor een hele andere opzet midden in de oude binnenstad van Deventer. En ook natuurlijk omdat in deze andere tijden er wordt gekozen voor een andere opzet die past.
Een idee bedacht op Lowlands 2014. Een festival dat iedereen kent natuurlijk. Met veel muziek maar ook veel dingen daaromheen. Bij het Kennisfestival is dat omgedraaid: een festival met veel kennis. Maar ook randzaken: muziek (natuurlijk) en theater, maar ook vooral lekker eten en drinken.
Het Kennisfestival heeft als thema Innovatief Organiseren. Dus hoe kan je ervoor zorgen dat jouw organisatie en medewerkers klaar zijn voor de veranderingen die op jullie afkomen, maar ook hoe je beter kan presteren. En dat ontwikkelt zich ook ieder jaar, zodat het thema in hoofdlijnen gelijk kan blijven, maar de invulling steeds compleet anders is.
Het onderwerp past ook heel goed bij de opzet van het Festival. Een vernieuwende vorm om het met elkaar over innovatie te hebben. En niet alleen technologische innovaties. Een aantal andere aspecten blijkt nog doorslaggevender om als organisatie innovatief succesvol te zijn.
Dat blijkt uit onderzoek van professor dr. Henk Volberda, hoogleraar Strategic Management & Innovation aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam. Dynamisch leiderschap, nieuwe vormen van samenwerken & co-creatie en slim organiseren binnen je organisatie zijn voor driekwart bepalend voor het succes. Samen met persoonlijk leiderschap. Daar gaat het bij ons over. Met een focus op organisaties in het algemeen, maar ook met podia die specifiek over een bepaalde sector gaan.

En tijdens dit mooie festival vindt het unieke avond seminar plaats over psychologische veiligheid. Het belooft een avond te worden die je niet gemist mag hebben. Vol discussie, meepraten, beweging en ervaren. Op een dusdanige wijze dat je er direct mee aan de slag kunt in je eigen organisatie. 

Interesse? Check hier of er nog kaarten beschikbaar zijn. 

Nieuws

De laatste ontwikkelingen rondom het boek en de masterclass.