Het laatste nieuws

Middagseminar Women only 6 oktober 2020


09/03/20 14:56:42
Categorie: nl
Ingezonden door: Joriene

Topvrouwen Bouw & Infra is een zakelijk en professioneel netwerk waar vrouwen hun strategisch netwerk kunnen uitbouwen en hun opgedane kennis en ervaringen met betrekking tot hun carrière met elkaar kunnen delen. Dit met als doel dat vrouwen handvatten krijgen voor hun loopbaanontwikkeling en gestimuleerd worden door te stromen naar topfuncties binnen de technische sector, zodat in de Top meer rendement uit diversiteit gehaald kan worden. Op 6 oktober vindt speciaal voor alle top vrouwen een middag seminar plaats over het doorbreken van psychologische onveiligheid op de werkvloer. Dit is inderdaad niet voor mannen. Alleen voor vrouwen. En dan bedoelen we alle vrouwen, ook buiten de bouw&infra. :-) 

BOUW VROUWEN

Tijdens het seminar word je door Joriene Beks meegenomen in de wereld van psychologische veiligheid. Je leert wat het is, waarom het belangrijk is en hoe het werkt. Maar bovenal ga je ook zelf aan de slag. Je krijgt een bril aangereikt om anders en beter naar je eigen team te kijken. Wat voor type team is het? Wat gaat jouw team helpen? Hoe kom je tot verbetering?

Het biedt je praktisch toepasbare handvatten om zelf en met je team te groeien naar een psychologisch veilig én vlammend werkklimaat.

Wat leer je tijdens het seminar?
Wat psychologische veiligheid (niet) is
Waarom het belangrijk is
Hoe het werkt
Drie belemmerende ‘ASO-factoren’: angst, schaamte en onzekerheid
Hoe je grip kunt krijgen op psychologische veiligheid

Aan de hand van diagnose van je eigen team ga je (samen met mededeelnemers en onder begeleiding, uiteraard op veilige afstand van elkaar) aan de slag om de zes stappen te doorlopen om psychologisch veilige en vrijmoedige teams te vormen zodat je de dag erop ook echt al zelf aan de slag kan.

WANNEER
6 oktober 12:30 - 17:00

KOSTEN
Eur 150,00 ex BTW

LOCATIE
Offline in omgeving Hoevelaken (bij wijzigingen maatregelen door Corona wordt het event mogelijk online gehouden en wijzigt de prijs naar 95 euro exclusief btw)

Geef je hier op!

Nieuws

De laatste ontwikkelingen rondom het boek en de masterclass.