Het laatste nieuws

Middagseminar Psychologische veiligheid 27 oktober 2020


09/03/20 14:35:06
Categorie: nl
Ingezonden door: Joriene

In dit middagseminar word je meegenomen in de wereld van psychologische veiligheid. Je leert wat het is, waarom het belangrijk is en hoe het werkt. Maar bovenal ga je ook zelf aan de slag. Je krijgt een bril aangereikt om anders en beter naar je eigen team te kijken. Wat voor type team is het? Wat gaat jouw team helpen? Hoe kom je tot verbetering?

managementboek

Psychologische veiligheid zorgt er volgens Hans van der Loo en Joriene Beks voor dat vertrouwen wordt gekoppeld aan vrijmoedigheid en het verlangen om het verschil te maken. Het geeft teamleden het gevoel er bij te horen, moedigt ze aan hun mening te uiten, gemaakte fouten openlijk te bespreken en veelbelovende ideeën aan te dragen. Het leidt tot aantoonbare verbeteringen in eigenaarschap, samenwerking, leren, creativiteit en presteren.

Het middagseminar biedt je praktisch toepasbare handvatten om zelf en met je team te groeien naar een psychologisch veilig én vlammend werkklimaat.

Wat leer je tijdens het middagseminar?
Wat psychologische veiligheid (niet) is
Waarom het belangrijk is
Hoe het werkt
Drie belemmerende ‘ASO-factoren’: angst, schaamte en onzekerheid
Hoe je grip kunt krijgen op psychologische veiligheid

Aan de hand van diagnose van je eigen team ga je (samen met mededeelnemers en onder deskundige begeleiding, uiteraard op veilige afstand van elkaar) aan de slag om de zes stappen te doorlopen om een psychologische veilige en vrijmoedige teams te vormen. 

Lokatie: Postillion Amersfoort Veluwemeer
Kosten: 295,- excl. BTW
Incl het boek Psychologische Veiligheid

Geef je op via deze link

Nieuws

De laatste ontwikkelingen rondom het boek en de masterclass.